Services

Accessfactory biedt samengevat de volgende services:

Ontzorgen

Met onze diensten en modules ontzorgen we bedrijven als het gaat om assetregistratie. We brengen bedrijfsmiddelen in kaart en documenteren ze in het systeem, bijvoorbeeld door gereedschappen in een servicebus te labelen en toe te voegen aan het platform. Op deze manier wordt uw proces niet verstoort. Wij leveren een compleet gevuld systeem op.

Inspecties en keuringen

Wij kunnen inspecties en keuringen voor jouw assets managen en verzorgen. 

Objectspecifieke informatie en educatie

We verzorgen objectspecifieke informatie en educatie. Zo kun je medewerkers in eigen huis op elke gewenst niveau trainen en opleiden om een machine te kunnen en te mogen bedienen. 

Snelle werking en implementatie

We garanderen een snelle werking en implementatie die in één keer volledig wordt uitgevoerd. Ons registratieplatform is binnen 4 uur up and running. Het complete systeem kunnen we binnen 48 uur operationeel opleveren. Extra, optionele zaken, zoals autorisaties en educatie, kunnen we binnen dezelfde week realiseren. 

Samen met ons kunnen we specifieke digitale checklijsten en onderhoudsprocedures samenstellen die jouw gebruikers nodig hebben tijdens hun reguliere werkzaamheden.

Op maat module

Het kan zijn dat er bij u een behoefte leeft voor een opmaat gemaakte module. Doordat er is gekozen voor een modulaire opbouw kan relatief eenvoudig een module ingepast worden die zou passen bij uw bedrijfsproces. Wij werken samen met een aantal developers die graag hun tanden zetten in uw vraagstuk. Uw vraagstuk zetten wij met dezelfde eenvoud en goede werking om in een functioneel systeem.

Koppelen van bestaande database

Doordat wij gebruikmaken van een moderne programmeertaal en niet de wens hebben om vendor lock in te creëren  kunnen wij middels API's relatief eenvoudig uw bestaande systemen koppelen met het Accessfactory platform.

Helpdesk

Last but not least: onze helpdesk is 16 uur per dag bereikbaar. 

Meer informatie?

Informatie aanvraag

Wilt u weten op welke manier ons systeem het best ingezet kan worden binnen uw bedrijf? Bel of mail ons dan, of vul het formulier in bij de demo aanvraag. Wij komen graag langs voor een demonstratie.

Uw aanvraag is succesvol verzonden wij proberen zo spoedig mogelijk uw bericht te beantwoorden.
Oops! er ging iets fout tijdens het versturen van het formulier! Probeer het nog een keer.