Over ons


De oplossingen van Accessfactory, het bedrijf van oprichter Jasper Sluis, zijn geboren in de praktijk. Gebrek aan kennis bij medewerkers en studenten en bedrijfsongevallen in sociale en projectmatige praktijksituaties, vroegen om het borgen van veilige oplossingen, constateerde Jasper in hoogsteigen persoon op de werkvloer. 

IoT-modules

Jasper ontwikkelde gebruiksvriendelijke, uitbreidbare IoT-modules om registratie, educatie en autorisatie op een laagdrempelige manier te koppelen aan een bevoegde gebruiker. De modules werden een spin-off van zijn andere bedrijf Dofactory, waarmee hij adviseert op het gebied van projectmanagement en vraagstukken uitdenkt in procesmatige oplossingen en de uitvoering daarvan.
 

Overzicht, kennis en veiligheid

De meerwaarde van het modulesysteem zit in een aantal factoren. Accessfactory biedt beheerders de mogelijkheid om handleidingen, rapporten en inventarissen digitaal in te (laten) zien en te borgen dat vooraf vastgestelde processen en procedures zijn doorlopen door geautoriseerde personen. De gebruikers hebben daarnaast de mogelijkheid om zich te ontwikkelen door educatie. Samen zorgt dit voor een snelle en makkelijke manier om processen te doorlopen en overzicht, kennis en veiligheid in een werkomgeving te creëren. 

Stappenplan

Benieuwd hoe wij de lead nemen in het implementeren van het systeem? Of wil je weten welke modules een uitkomst bieden bij jouw productieproces en werkomgeving? Neem gerust contact met ons op voor een stappenplan op maat. 

Jasper sluis

“Een digitaal modulair systeem dat u ondersteund in het creëren van een overzichtelijke, beheersbare en veilige werkomgeving”