Registratie

In de registratiemodule kun je asset- en persoonsgebonden informatie opslaan en beschikbaar stellen aan beheerders en gebruikers. Dit kunnen handleidingen, inspectie- en keuringsrapporten of andere relevante documenten zijn. De informatie is altijd digitaal voorhanden. Om de informatie te kunnen inzien, delen of aanpassen, voer je het assetnummer in op de portal of scan je de QR-code op het object. Je kunt externe partners toegang geven tot de module om specifieke data te kunnen lezen of wijzigen. Afhankelijk van de toegekende rechten kan een gebruiker informatie lezen, aanpassen of uploaden.

Het platform van Accessfactory is intuïtief, eenvoudig te bedienen en geschikt voor elk type beeldscherm. De digitale omgeving is voorzien van je logo en huisstijlkleuren. 

Filtermogelijkheden

De registratiemodule kun je ook als asset-en medewerkers managementsysteem inzetten. Via diverse filtermogelijkheden kun je snel terugzien waar een asset zich bevindt, wie de budgethouder is, wat de aanschafwaarde was en wanneer het object onderhoud of een inspectie nodig heeft. Naast assetbeheer kun je ook de gegevens van een medewerker beheren. In de registratiemodule leg je certificaten, diploma's en overige documenten vast die behoren bij een functieprofiel. Een belangrijk onderdeel van de registratiemodule is het invoeren en bijhouden van keuringen en inspecties. Met name voor het bijhouden van NEN3140 en BRL-keuringen is de registratiemodule uitermate geschikt.

Periodieke inspectie

Periodiek ontvangt de aangewezen medewerker of toeleverancier een melding dat een asset moet worden gekeurd of geïnspecteerd, zodat een keuring of inspectie niet verloopt. Accessfactory biedt de mogelijkheid om het keuren en inspecteren van objecten uit handen te nemen. Daarnaast kunnen wij ook de inventarisatie van deze objecten uitvoeren.

Op een rijdje

De voordelen

Asset gebonden informatie altijd snel voorhanden.
Voor elke type gebruiker zijn gebruiksrechten toe te kennen.
Een gebruiksvriendelijk asset-managementsysteem.
Eenvoudig invoeren en bijhouden van keuringen en inspecties.
Via een API-interface te koppelen aan bestaande systemen.

Meer informatie?

Informatie aanvraag

Wilt u weten op welke manier ons systeem het best ingezet kan worden binnen uw bedrijf? Bel of mail ons dan, of vul het formulier in bij de demo aanvraag. Wij komen graag langs voor een demonstratie.

Uw aanvraag is succesvol verzonden wij proberen zo spoedig mogelijk uw bericht te beantwoorden.
Oops! er ging iets fout tijdens het versturen van het formulier! Probeer het nog een keer.