Borg en Beheer module

De borg en beheermodule biedt de mogelijkheid om proceslijnen te digitaliseren. Medewerkers doorlopen deze lijnen en krijgen na de afronding een certificaat of procesdocument. Afhankelijk van de toegekende rechten kan een gebruiker informatie lezen, aanpassen of uploaden. Op deze manier zijn processtappen die moeten worden doorlopen, gewaarborgd in het systeem. De borg en beheer module van Accessfactory is intuïtief, eenvoudig te bedienen en geschikt voor elk type beeldscherm. De digitale omgeving is voorzien van bedrijfslogo en huisstijlkleuren. Enkele voorbeelden waarvoor de borg en beheermodule kan worden ingezet zijn bijvoorbeeld:

E-learning

De borg en beheermodule is in te zetten als e-learning. Je hebt dan de mogelijkheid om een enkelvoudige e-learning of complete leerlijnen samen te stellen. Als een training succesvol is afgerond ontvangt de medewerker direct een certificaat in zijn digitale omgeving. Accessfactory biedt je de mogelijkheid om werkinstructies omtrent veiligheid aan te leveren met betrekking tot bepaalde objecten. Deze risico-, kans- en effectinventarisaties worden door een gevalideerd veiligheidskundig bureau opgesteld en aangeleverd en vormen een goede basis voor een eerste werkinstructie en e-learning.

Online toolbox

De borg en beheermodule kun je ook beschouwen als een online toolbox-omgeving. Je medewerkers doorlopen een training met betrekking tot een bepaalde situatie, handeling of machine. Bij het succesvol afsluiten van deze training ontvangen je medewerkers een deelnamecertificaat. Vanuit je managementoverzicht kun je zien welke trainingen al zijn doorlopen. Ideaal voor landelijk werkende bedrijven die uniforme trainingen en toolboxen willen invoeren binnen het bedrijf.

Digitale checklist

De borg en beheermodule kun je ook inzetten als digitale checklist. Je medewerkers dienen dan eerst de procedures te doorlopen voordat een fysieke handeling mag worden verricht. Het resultaat is een geverifieerd proces, een opleverdocument en een goed uitgevoerde handeling.

Leeg

Leeg

Op een rijdje

De voordelen

Zelf samenstellen en beschikbaar maken van objectgebonden trainingen, toolboxen en checklists en procesdocumenten. 
Beschikbaar als simpele basisinstructie tot complete leerlijnen en processchema's.
Kennisoverdracht verzorgen, toetsen en borgen. 
De mogelijkheid om trainingen meerwaarde te geven door geaccrediteerde kennis te leveren. 
Inzetbaar als toolbox-systeem en digitale checklist. 

Meer informatie?

Informatie aanvraag

Wilt u weten op welke manier ons systeem het best ingezet kan worden binnen uw bedrijf? Bel of mail ons dan, of vul het formulier in bij de demo aanvraag. Wij komen graag langs voor een demonstratie.

Uw aanvraag is succesvol verzonden wij proberen zo spoedig mogelijk uw bericht te beantwoorden.
Oops! er ging iets fout tijdens het versturen van het formulier! Probeer het nog een keer.