Autorisatie

De autorisatiemodule verzorgt het verstrekken van toegang tot een machine of ladekast aan diegene die daartoe is geautoriseerd. Het leveringsaanbod bestaat uit een elektrische schakelkast die verkrijgbaar is in een 220V 16A-, 400V 16A-, 400V 32A- en 400V 63A-uitvoering. Daarnaast is er een vergrendelbaar ladesysteem leverbaar. Geen autorisatie betekent geen toegang tot de machine of ladeblok.

Autorisatie inregelen

De autorisatie is op minimaal vier manieren in te regelen: 

  • Direct via het online dashboard. De medewerker meldt zich bij de procesverantwoordelijke. De procesverantwoordelijke bepaalt of de medewerker bevoegdheid mag krijgen tot het bedienen van een machine en kent de autorisatie toe.
  • Direct via het online dasboard in combinatie met de educatiemodule. Als de medewerker een training heeft doorlopen en het certificaat heeft behaald, meldt hij/zij zich bij de procesverantwoordelijke. De procesverantwoordelijke verifieert het certificaat en kent de autorisatie via het controlepaneel toe aan de medewerker, waarna toegang mogelijk wordt.
  • Direct via het online dashboard in combinatie met de educatiemodule en een praktijktest die digitaal wordt begeleid.
  • Als de medewerker een training heeft doorlopen en het certificaat heeft behaald, meldt hij/zij zich bij de procesverantwoordelijke. De procesverantwoordelijke verifieert het certificaat en kan samen met de gebruiker een vastgestelde praktijktest afleggen. Na het succesvol doorlopen van deze test kent de procesverantwoordelijke de autorisatie toe.
  • Geheel automatisch. De medewerker doorloopt de training die hoort bij een machine. De educatiemodule kent de medewerker het digitale certificaat toe,

Op een dashboard kun je de draaiuren aflezen, dus wat het inschakelmoment was, wie de machine heeft gebruikt in piek- en daluren en hoelang een machine werkelijk heeft gedraaid. Vanuit deze data kunnen onderhoudsadviezen en beheerbudgetten worden geformuleerd.

Producten

Op een rijdje

De voordelen

Alleen toegang voor geautoriseerde medewerkers.
Overzichtelijk en veilig.
Inzetbaar voor verschillende middelen.
Autorisatie op vier manieren in te regelen.

Meer informatie?

Informatie aanvraag

Wilt u weten op welke manier ons systeem het best ingezet kan worden binnen uw bedrijf? Bel of mail ons dan, of vul het formulier in bij de demo aanvraag. Wij komen graag langs voor een demonstratie.

Uw aanvraag is succesvol verzonden wij proberen zo spoedig mogelijk uw bericht te beantwoorden.
Oops! er ging iets fout tijdens het versturen van het formulier! Probeer het nog een keer.